"Mariannemærke" fra Frankrig

 

marianne på MærkerneVelkommen! - Jeg hedder Marianne Gottlieb, og er en gammel tøs fra 1953, der har samlet på frimærker i mange år. Jeg begyndte som barn, da jeg lærte at læse i 1. klasse, og samlede da indtil midt i teenageårene, hvor jeg var medlem af en lille juniorfrimærkeklub, sammen med nogle af mine venner i nabolaget ved Værebro Villaby i Bagsværd.

Jeg holdt derpå en pause indtil jeg var et par og tredive, og derefter har jeg samlet lige siden - dog med små pauser undervejs - men generelt har jeg været trofast over for den hygge og afslapning som min frimærkesamling giver mig, sammen med medlemsskabet i Kjøbenhavns Philatelist Klub (DFF).
Nu bor jeg i Værebro Park, så det er stadig Bagsværd.

Primært har jeg katalogsamlinger Island, Færøerne, Grønland, Slesvig-Holsten 1850 - 1920, og Danmark incl. julemærker. Som du måske kan gætte ud fra temaet øverst på siden, samler jeg også på de franske "Mariannemærker", og desuden på temaet "Jernbaner". Jeg er også meget interesseret i mærker og forsendelser der omhandler Bagsværds posthistorie: Bagsværdstempler og oplysninger om Bagsværds posthistorie i det hele taget.

På min menu til venstre kan du se mine mancolister for de pågældende landesamlinger, samt en intro til posthistorie Bagsværd, og til Mariannemærkerne fra Frankrig.

OBS: Se mine lejlighedsvise QXL net-auktioner på www.qxl.dk/marianne1953


Webmoster: Marianne J. B. Gottlieb