Min gæstebog

Kære Gæst!

Min gæstebog er for tiden ude af drift, da hosten har lukket denne service, så du kan læse de hidtil indkomne hilsener,
men ikke skrive nye.

Det beklager jeg meget - og arbejder på at finde en ny host, til genoprettelse af en gæstebog.

Kærlig hilsen
Marianne

Information: 47 indskrivninger på 1 Side(r)
1575 visninger siden 2006-02-08 03:32:41
Mariannes Hjemmeside


47  Dato: 2007-09-26 13:08:45
Marianne ( ingen e-mail / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Pia

Tak for dit spørgsmål, og undskyld mit sene svar pga sygdom. Jeg har sendt dig en privat mail, hvor jeg henviser til www.pft.dk, som har mere erfaring end jeg har.

KH
Marianne

46  Dato: 2007-09-02 16:26:48
PIA ( CARSPIA@C.DK / ingen homepage) skrev:

JEG SKAL HAVE HORMONBEHANDLING OG JEG VIL GERNE HØRE OM DINE ERFARINGER. HILSEN PIA

45  Dato: 2007-08-22 07:01:45
marianne ( marianne@cool.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Maria

Tak for din søde mail og din rosende omtale af mig - det er noget der varmer, og held og lykke med jeres bryllup.

Jeg var i butikken i Arlöv for en måneds tid siden, og de er stadig rigtigt søde og hjælpsomme. Det er der nu mange skåninge der er, og jeg nyder mine ture til Malmö og omegn. Jeg er for øvrigt selv kvartskåning.

Hvis du kommer med bussen fra Malmö, så er Sockerbitstorget det nærmeste stoppested. Hvis du kommer i bil, skal du dreje til højre lige efter en benzintank, skråt overfor sukkerfabrikken "Danisco".

Udover mit link på indkøbssiden, har jeg også en lille beretning om et besøg i butikken under rubrikken "artikler". Jeg tror jeg vil ændre dette link til "beretninger", da der er nogen der opfatter "Artikler" som "hjælpemidler". :-)

Held og lykke - og kærlig hilsen. Jeg håber du trives i Malmöområdet. Jeg skal med Gitte til Lyngby i dag, og det er sjovt at du har set mig der. :-)

Kærlig hilsen
Marianne

44  Dato: 2007-08-21 09:43:40
Maria ( ingen e-mail / ingen homepage) skrev:

Sad og søgte efter sider med store damesko, da kæresten og jeg er begyndt at snakke bryllup og da jeg har en str. 44 (tak mor og far), ved jeg at skoene bliver det største problem.

Fandt din shoppingside og kom frem til dit skokøb i Arlöv, og kendte ikke stedet i forvejen. Men da jeg bor i nærheden af Malmö skal jeg klart forbi Arlöv og kigge nærmere. Kunne også være jeg fandt en lille udvidelse til mine to par 'pæne' sko.

Kendte til den tyske side i forvejen, men tør ikke helt købe sko over nettet, for skoen kan være pæn på nettet, men se tåbelig ud på ens fod. Men overvejer at tage til Tyskland i min sommerferie, for den side har altså de fineste sko, uden at være for konede.

Der findes også nogle fornuftige engelske sider, og de skulle også have en del butikker derovre til store fødder.

Har set dig nogle gange da jeg boede i Lyngby og synes du bærer det hele flot og ligner en der hviler i dig selv, og har din rette identitet.

Tak for kigget på din side.

43  Dato: 2007-07-28 11:45:40
marianne ( ingen e-mail / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Kære Helle

Tak for din hilsen, og tak for kigget på jeres meget varmhjertede hjemmeside. I har også været igennem meget, og I har klaret det flot. Jeg blev rørt, da jeg læste om lille Tobias, da jeg har kendt nogen her i Bagsværd, med samme grimme oplevelse.

Jeg vil da bede en lille bøn for ham!

KH
Marianne

42  Dato: 2007-07-24 10:12:02
Helle ( ingen e-mail / http://www.123hjemmeside.dk/schnuchel) skrev:

Kære Marianne.
Hatten af for dig, og tommelfingeren opad. Jeg har dyb respekt for dig, og synes det er FLOT du "tør" stå frem.
Kram
Helle

41  Dato: 2007-07-16 12:40:38
Marianne ( ingen e-mail / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hello Akiko!

Thanks for Your link below - it looks quite interesting.

Regards
Marianne

40  Dato: 2007-06-25 16:58:51
Akiko ( ingen e-mail / http://akikos-planet.cocolog-nifty.com/blog/) skrev:

Hello!
Akiko from Japan

39  Dato: 2007-04-23 20:12:12
Marianne ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Saskia

Tak for din henvendelse.

Jeg har sendt en mail til dig, hvor jeg bl.a. tillader mig at gøre opmærksom på at transvestitter og transseksuelle er to helt forskellige fænomener. Samt svarer på din henvendelse om en filmrolle.

:-)

KH
Marianne

38  Dato: 2007-04-23 20:08:40
Marianne ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Tak for din hilsen i min gæstebog.

Kh
Marianne

37  Dato: 2007-04-23 20:06:30
Marianne ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Kære Tina og familie.

Tak for din søde hilsen i min gæstebog, og tak for kigget på Josephines Minde. Det gør stort indtryk at se billederne af den lille afsjælede krop, og den lille kiste - og at læse jeres beretning.

Det står især i kontrast nu, hvor det hele drejer sig om en lille nyfødt pige i medierne. Jeg tror det er både sundt og lærerigt at få den kontrast med. Men det må være svært for jer lige nu.

Det er interessant at læse om dine clairvoyante evner, og jeg tror at din drøm var et budskab fra din lille datter, om at hun nok skal klare sig og få det godt, der hvor hun er nu - hvadenten hun er i himlen - eller er kommet godt ind i det næste liv.

Jeg tror også på at der en mening med de ting vi oplever, hvad enten det er miste et nyfødt barn, blive født i en forkert krop eller skulle leve med et handicap - men det er ikke altid vi forstår hvorfor, før vi selv en dag kommer i himlen.

Det er flot, både at i skriver jer igennem sorgen, og samtidig er med til at oplyse om et meget vigtigt og hjertegribende emne.

Du er velkommen til at skrive, hvis du har lyst. Indtil da sender jeg de bedste ønsker for jer!

Kh
Marianne

36  Dato: 2007-04-23 09:55:35
Saskia Fahlsten ( saskia@kartoteket.net / http://www.kartoteket.net) skrev:

Kære MarianneMit navn er Saskia Fahlsten og jeg er caster. Jeg hjælper Tanja Grunwald, som caster en spillefilm Niels Gråbøl. Vi leder efter en transseksuel mand, der skal være med på et BILLEDE i denne film. På billedet forestiller han(hun) en blind transvestit, der på trods af at hun er blind, har brug for at vise sin transseksualitet. Dvs. at hun ikke selv ved hvordan hun ser ud, men naturligvis har en ide om det. Hun behøver ikke at være blind i virkeligheden.Vi vil meget nødigt bruge en skuespiller til opgaven, da vi føler at en del af autenciteten forsvinder.Jeg har fundet dig på nettet og tænker at jeg meget gerne vil tale med dig om, hvorvidt du evt. kunne have lyst til at være med på et billede i sådan en film – vi har naturligvis en masse mere information om hele.Ring meget gerne til mig på nedenstående nummer.Bedste hilsener

Saskia Fahlsten
2628 6002

35  Dato: 2007-04-21 07:14:08
I_Companiet ( admin@i-companiet.dk / ingen homepage) skrev:

Hejsa Marianne1954. Jeg har besvaret dit indlæg i QXL's forum. Tak fordi du valgte at dele din lille hemmelighed med alle os andre - jeg er sikker på at du med din åbenhed har givet mange uvidende personer indblik i en hidtil ukendt verden! Stor ros herfra! /Lotte

34  Dato: 2007-04-20 17:53:38
Tina,Bixen14 ( tina@josefines-minde.dk / http://www.josefines-minde.dk) skrev:

Kære Marianne.. Tak fordi jeg måtte læse dine fine sider, og se jeres hyggelige kaffetårsture..
Jeg syntes det er flot, at du er så ærlig om dig selv. Og alt det medfører. Det er godt, at nogen tør stå frem. Det gør det nemmere for andre, der kommer efter. Som du ser, har jeg selv en side, den handler dog om noget helt andet, nemlig spædbarnsdød. Men også her, er vi åbne og vil gerne hjælpe dem som kommer efter. Det er en side om mit barn nr.3 som døde under fødslen i 2000. Der er ingen læsetvang. Hvis du undre dig over hvorfra jeg kommer ind, så er det fra forum på qxl.dk hvor jeg læste om din historie idag.
Jeg ønsker dig og dine en fortsat god dag, og fremtid. knus til jer. mvh Tina

33  Dato: 2007-04-07 12:44:40
Marianne ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Lone
Tak for din hilsen, og du er meget velkommen til at skrive på min mailadresse - du skal bare være forberedt på at jeg har mange mails, og lidt bøvl med helbreddet, så jeg svarer ikke så hurtigt - men jeg svarer!

KH
Marianne

32  Dato: 2007-04-07 04:37:37
Lone ( ingen e-mail / ingen homepage) skrev:

Hejsa Marianne..
Vil bare lige sende dig nogle kærlige tanker, samt en stor Tak for din hjemmeside..Hvor jeg syndes jeg har fundet svar på en del tanker om transexuelle. Jeg er på 2 år selv forelsket og elsker en transsexuel og prøver at hjælpe og forstå ham,han er ikke "sprunget ud" inu...Jeg er den første som han åbner sig for..
Jeg tror du vil kunne hjælpe os en del,så jeg ønsker at kontakte dig på en mere privat måde,da jeg har meget at spørge om, og der skulle jo gerne være plads til andre indslag i din gæstebog ss ;)
Inu engang Tak, pas godt på dig selv..og fortsat ønsket om en dejlig påske..
Kærligst Lone..

31  Dato: 2007-02-11 06:49:30
Marianne ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Natascha.
Tak for de pæne ord om min side. Velkommen i PFT - det bliver hyggeligt at møde dig. På onsdag d. 14 - det er jo Valentines Day :-) Så det kan kun blive godt. Sophie og Susanne er et par dejlige og søde piger, som gør en kæmpeindsats for os med HBS.

KH
Marianne

30  Dato: 2007-02-07 22:38:22
Natascha Bosse ( nicki@androide.dk / http://natascha-b.dk/) skrev:

Hej Marianne. Hvor er det en god side du har her, jeg glæder mig rigtigt meget til at møde dig, jeg har endelig fået meldt mig ind i PFT og skal møde Sophie og Susanne onsdag den 14 Februar, så der er en masse at glæde sig til :) Hej fra Natascha

29  Dato: 2007-01-27 21:32:38
Marianne Gottlieb ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Gert
Jeg ser først din mail idag, samtidig med den fra Per (nedenfor), og jeg er glad for at høre fra dig. Jeg har været inde og kigge på "foto-kritik" og der er mange dejlige billeder kan jeg se.

Jeg skriver en mail til dig, i den nærmeste fremtid, da jeg har lidt nyt om et par andre fra kurset.

KH
Marianne

28  Dato: 2007-01-27 12:12:02
Marianne Gottlieb ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Per - jo vi er af samme æt, da jeg nedstammer fra Johann Gottlieb Just, som indvandrede fra Steinthal i Preußen og blev slagtermester i Horsens. Nu skal jeg se at kigge lidt på den stamtavle som min far Bent Gottlieb skrev af engang, efter at have lånt den fra et familiemedlem.

Jeg er meget glad for din hilsen, og vil snarest sende dig en mere personlig mail.

Tak for de pæne ord om min hjemmeside.

Jeg har været inde og kigge på dine fotos - det var spændende at se. Jeg er jo selv til Nikon - men nøjes dog med en D70'er :-)

KH
Marianne

27  Dato: 2007-01-26 12:36:56
Per Schøler Gottlieb ( mr_mac@post10.tele.dk / http://psg.iweb.dk) skrev:

Hej Marianne Gottlieb - Måske er vi i familie, - men jeg er ikke helt sikker, idet der er to grene af Gottlieb-familien.

Den ene stammer vist fra en tysk læge, som slog sig ned i Kalundborg - så vidt jeg ved.

Den anden - den jeg tilhører - stammer også fra en tysk/fransk hougenot-familie fra Preussen, - en slagter-mester som slog sig ned i Horsens omkring 1765-68.

Men, jeg er meget rørt over at læse din gribende historie som mand/kvinde - den har du skrevet rigtig flot - så megen ros og trøst herfra.

Selv er jeg født 14.aug 1942 i Århus, - og kom på børnehjem 3 dage gammel (Viby J.) - i 1945 på alm. børnehjem i Århus - til jeg var 14 år.

Jeg er uddannet maskin-arbejder (Aarhus Maskinfabrik 1958 -62) - læste efter soldatertid 16 mdr. i Randers og eet års ophold på Thulebasen - Grønland,- til lærer på Syd-Fyn på Den frie Lærerskole i Ollerup (1967 -72).

Herefter arbejdede jeg med stof-misbrugere i Kbh - Først på en institution på Amager lige overfor Christiania, hvor jeg kom dagligt i ca.et halvt år. - Da jeg ikke syntes,at institutionen/kommunen tog stof-misbrugerne alvorligt nok - fik jeg ansættelse ca.18 mdr. på Værebro Park Ungdoms-Pension i 1973.

Men, efter hånden længtes jeg tilbage til hovedlandet Jylland og fik ansættelse på Esbjerg tekniske Skole i 1974, - hvor jeg var ansat i ca.27 år.

Jeg er nu på efterløn og bor i mit eget hus fra 1920 (bedre byggeskik) i Bramming, nær DSB-stationen.


Har i mange år haft FOTO som min store hobby - se derfor min foto-hjemmeside med ca.1400 fotos i 18 mapper/emner - bl.a. en om The Gottlieb-family og min tid på børnehjemmet i Århus.

Slideshow - størrelses-valg - tidsvalg muligt, - når man er inde i en mappe - vælg midterste slideshow øverst TV.

Siden er: http://psg.iweb.dk

Håber at høre fra dig, - da du lyder til at være et sødt og rart menneske.

Mange kærlige hilsner

Per Schøler Gottlieb - Bramming

26  Dato: 2007-01-21 19:50:07
Gert ( gertpedersen@tdcadsl.dk / http://www.fotokritik.dk/oversigt.html?bruger=5162) skrev:

Hej Marianne, det er længe siden, man jeg faldt lige over din side da jeg sad og surfede rundt.
Jeg kan fortælle at jeg er flyttet til Bornholm for lidt over 4 år siden, og om 2 uger fylder jeg rundt og går på efterløn

Men ellers hygger jeg mig meget inde på Fotokritik, det kan du jo selv se, måske var det noget for dig.

Den eneste jeg har mødt senere det var Jan for et par år siden, der var han startet på Kofoeds skole hvor jeg havde været før ham.

Mange hilsener til dig og dine

Gert

25  Dato: 2006-12-28 18:22:50
Marianne Gottlieb ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

HEJ STAMPE - Tak for den søde hilsen fra dig og din mor. Din hjemmeside er bare helt kanon - øh kanin, og er hermed anbefalet til alle andre der kigger i min gæstebog.

KH
Marianne

24  Dato: 2006-12-28 15:28:16
Christa og Jens ( ingen e-mail / http://www.123hjemmeside.dk/Stampe5) skrev:

HOPPE HEJSA MED DIG.
JEG HOPPER FRA SIDE TIL SIDE.
MÅTTE DA LIGE STOPPE HOS DIG.
HELD OG LYKKE I FREMTIDEN.
KNUS FRA STAMPE OG CHRISTA

23  Dato: 2006-12-09 12:08:45
Tammy ( tammy_nizmand@yahoo.com / http://www.webshirin.com) skrev:

Hej Mariane, tak for opmærksomheden, men du har misforstået" MIND YOUR HEAD" betydning!, men lad det ligge.

Tammy

22  Dato: 2006-12-09 11:53:54
Marianne Gottlieb ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Tammy - tak for din hilsen i min gæstebog, og rosen af min hjemmeside. Du er altid velkommen til at kigge ind og se om der nyt.

Jeg skal nok passe på hovedet - en cykelhjelm er med i overvejelserne. :-)

Kh
Marianne

21  Dato: 2006-12-03 05:07:23
Tammy ( tammy_nizmand@yahoo.com / http://www.webshirin.com) skrev:

Hej Marianne, tak for kigget, flot hjemmeside.
Ønsker dig al held og lykke.

Please Mind Your Head:
Tammy

20  Dato: 2006-11-24 12:39:38
Marianne Gottlieb ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Hej Mette

Du er altid velkommen til at kigge med :-)

Kh
Marianne

19  Dato: 2006-11-22 20:13:10
Dessi ( ingen e-mail / http://dessina.hobbysider.dk/) skrev:

Hej Marianne :-)
Bare en lille hilsen og tak for kigget.
Knuz
Mette Johnson (Dessi)

18  Dato: 2006-10-29 12:30:34
Marianne Gottlieb ( marianne@mgottlieb.dk / http://www.mgottlieb.dk) skrev:

Kære Gerd!

Tak for tippet. Det vil jeg arbejde videre med. Der er også en anden skobutik i Tyskland, som både har butik i Hamburg og andre byer i Tyskland, samt på Nettet Horsch-schuhe. Jeg har netop modtaget et katalog fra dem. Jeg kan se at dem du anbefaler ser gode ud, og også har butik i Hamburg. For os her i landet er det en fordel med fysiske butikker i Hamburg og Malmö (King-Size Skor), så man kan prøve skoene før man køber dem.

Så jeg siger mange tak for dit tip, og putter den på ved næste opdatering af netbutikker.

Kærlig hilsen
Marianne

17  Dato: 2006-10-29 11:31:11
Gerd Bonnesen ( gerd@bonnesen.net / ingen homepage) skrev:

Kære Marianne!

Jeg er en ganske almindelig kvinde, som lever på enstor fod og som sad og søgte skobutikker på nettet. Din hjemmeside kom frem med siden om shopping. Jeg vil bare gøre dig og dine ligesindede opmærksomme på en tysk internetbutik med damesko i alle tilfælde op til str. 46. Jeg ikke kan se, at du har med på din side. http://www.schuh-kauffmann.de/index.php Firmaet har også fysiske skobutikker i de største tyske byer.

Du kan tjekke den ud og se om det evt. kan være noget.

Mange hilsner
Gerd

16  Dato: 2006-08-20 10:42:26
Marianne ( marianne@cool.dk / http://mgottlieb.dk) skrev:

Hej Leo
Tak for dit tilbud, din hjemmeside ser jo interessant ud, så jeg lader dit tilbud stå her i gæstebogen, så interesserede kan kontakte dig, og evt. bestille dit nyhedsbrev.
KH
Marianne

15  Dato: 2006-08-19 06:52:21
Leo ( info@thcfashion.com / http://www.thcfashion.com) skrev:

Hej Vil lige tilbyde dig og dine vinender kjoler til de billigste priser i verden har over 800 modeller i 8 Str. www.thcfashion.com

Mvh

Leo

14  Dato: 2006-06-29 13:07:12
Marianne ( marianne@cool.dk / http://mgottlieb.dk) skrev:

Hej Elisabeth!

Dejligt at høre fra dig - jeg sender dig en lang mail i eftermiddag.
Kærlig hilsen
Marianne

13  Dato: 2006-06-27 18:33:01
elisabeth ( elisa@fredagsklubben.dk / http://www.fredagsklubben.dk) skrev:

hej marianne,
jeg sad og små-surfede lidt på nettet, da jeg faldt over din hjemmeside... vi har ikke snakket sammen siden vi var kolleger på 1701 engang i starten af 90´erne... en rigtig skidt periode for mig - og som jeg husker det - osse for dig?
det er spændende hjemmesider du har og jeg kan se, at vi stadig deler interesserne for science fiction og jernbaner...

de kærligste hilsner

elisabeth
(med den nyresyge mand og den platte humor...husker du?)

12  Dato: 2006-05-30 15:14:35
Marianne ( marianne@cool.dk / http://www.mgottlieb.dk/ts) skrev:

Hejsa Ellen

Jo jeg skal nok lade høre fra mig, jeg har bare haft lidt travlt i den sidste tid - så jeg har ikke haft tid til meget andet :-).

KH Marianne

11  Dato: 2006-05-30 08:18:02
Jaja ( symaol@hotmail.com / ingen homepage) skrev:

Hejsa Marianne.

Vi har haft et par gode "snakker" som jeg har været glad for. Håber ikke vi mister forbindelsen.
Lad høre fra dig, ikke.

Kh Ellen

10  Dato: 2006-05-25 12:33:19
Marianne Gottlieb ( marianne@cool.dk / ingen homepage) skrev:

Kære Studine.
Tak for din søde hilsen i min gæstebog - det er noget der varmer.
KH
Marianne

9  Dato: 2006-05-23 17:31:48
L.Roi ( ingen e-mail / http://www.debatcafe.dk) skrev:

Hej Marianne jeg takker dig for din meget fine forklaring på hvad det vil sige at være dig og andre i samme situation. Og det er mig en ære at have dig som meddebatør på DebaCafe.DK.

Knus studinen

8  Dato: 2006-03-15 22:20:14
Marianne Gottlieb ( marianne@cool.dk / http://home.tiscali.dk/marianne1953) skrev:

Hej Jacob

Tak for din hilsen i min gæstebog. Jeg må indrømme at jeg ikke selv har lyst til at blive fotograferet og offentliggjort mere end det er sket på min hjemmeside, og de par artikler der har været skrevet om mig. Nu foretrækker jeg, bortset fra hjemmesiden som tjener oplysningsformål, at leve mere ubemærket.

Men jeg vil foreslå dig at kontakte hhv. formanden for Patientforeningen for Transseksuelle (www.pft.dk) og for Transvestitforeningen i Danmark (www.transvestit.dk), for at høre om de kan formidle kontakt videre til interesserede og egnede modeller.

Jeg lader din hilsen stå i min gæstebog, sammen med dette svar, så der også er mulighed for at evt. interesserede henvender sig ad den vej til dig.

Held og Lykke med projektet.

Kærlig hilsen
Marianne Gottlieb

"Live Long and Prosper!"

7  Dato: 2006-03-15 12:08:38
jacob nielsen ( schou@mail.djh.dk / ingen homepage) skrev:

Jeg er fotojournalist på 8 og sidste semester fra journalisthøjskolen i Århus. Jeg skal til at lave mit fagspeciale og vil gerne lave en portrætserie om transvestitter. Jeg har tidligere fotograferet en transseksuel i Århus og billedet har hængt ved som et af mit mest interessante billeder. Det kunne jeg godt tænke mig at udvide til en hel serie af både transvestitter og transseksuelle, hvor jeg i høj grad også vil portrættere personen bag facaden. Håbet med projektet er, at det gennem portrætterne vil nedbryde fordomme og tabuer.

Jeg skriver til dig for at høre om du kunne tænke dig, at være med til projektet.
Rent praktisk foregår det sådan, at jeg besøger dig privat en enkelt gang i min. to timer. Vi får os en lille snak og jeg tager nogle billeder. Hvis du er interesseret vil du selvfølgelig få en kopi af det billede jeg bruger. Billederne skal iøvrigt kunne offentliggøres, da det er et krav fra skolen, og jeg samtidig har en ide om at billederne skal med på min kommende hjemmeside. Hvis der er flere spørgsmål er du velkommen til at vende tilbage.

Håber du har lyst til at deltage.

Mvh

Jacob Nielsen

schou@mail.djh.dk
tlf. 22 24 32 19

6  Dato: 2006-02-28 17:00:24
Marianne Gottlieb ( ingen e-mail / ingen homepage) skrev:

Hej Samantha.

Tak for din søde hilsen til mig, og de pæne ord om min hjemmeside. Om jeg har haft negative oplevelser? Jo desværre - jeg har blandt andet mistet mit job, og haft noget mobning, og det nævnes da også på siden.

Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men her er et par skotip, som jeg selv bruger:
WWW.skowolthers.dk, som har butik i Ry v. Solkeborg.
Manett sko i Ringsted og Perfect sko i nærum, som ikke har hjemmesider, men normale butiksåbningstider.
Det største udvalg finder du hos King Size i Arlöv, der ligger lidt uden for Malmö i Sverige. www.kingsizeskor.se (husk r i skor på svensk).

Held og lykke med jagten på både sko og en sød fyr.

Kærlig hilsen Marianne

5  Dato: 2006-02-24 02:26:47
Samantha ( samantha_soft@nvnet.telelet.dk / http://groups.msn.com/misssamanthasoft) skrev:

Hej Marianne!
Rendte ind i din website da jeg søgte efter butikker med store skostørrelser. Jeg har slet ikke læst alt på site'en, men meget inspirerende det jeg har læst! Særligt har det slået mig hvor positive folk har reageret på dig! Har du slet ikke haft nogle rigtigt negative oplevelser??

Det interesserer mig også med din kæreste. Min sidste kæreste var en pige, og det varede længe inden jeg fortalte hende noget om TV-delen af mit liv. Det blev ikke godt modtaget! En dag (efter hun havde fået sandheden at vide), kom hun ved en fejl til at se nogle billeder på min PC hvor jeg var dresset op. Hun gik fuldstændigt i sort, og stillede sig ud i en krog på badeværelset og stirrede ind i væggen! Helt sygeligt! Og det krævede en del overtagelse inden hun kom ind i stuen igen.

Nå - men jeg er biseksuel og leder nu kun efter en mand. Synes efterhånden det kvindelige fylder så meget i mig så jeg slet ikke ville kunne finde ud af at forføre en kvinde og have et mand / kvinde forhold til hende. Det er ellers kun omk. 5-6 år siden jeg begyndte at dyrke den side af mig selv (jeg er 42). Og det er egentlig lidt kedeligt, for der er langt flere kvinder jeg "tænder på" end der er mænd, og jeg fantaserer nok mere om kvinder end jeg gør om mænd. Men mænd kan hjælpe mig til at føle mig mere som en kvinde, og det er jo et stort plus!

Masser af hilsner
Samantha

4  Dato: 2006-02-23 21:53:23
Marianne Gottlieb ( ingen e-mail / http://users.cybercity.dk/~nmb1957) skrev:

Hej Catja.

Jeg vil helst glemme hvad jeg hed før jeg blev pige - for det er fortid nu, og jeg har været ude for at der er nogen der har råbt mit gamle navn efter mig, hvis de fik det at vide. Så det oplyser jeg ikke til nogle længere.

Prøv at kigge på min linkside, hvor der er en masse om både transvestitter og transseksuelle, blandt andet de to foreninger PFT og TiD. Det er nemlig to forskellige ting, og jeg er transseksuel. Det kan i læse om under Trans-hvad?

God fornøjelse med projektet!

Kærlig hilsen
Marianne

3  Dato: 2006-02-21 09:16:44
Catja ( ingen e-mail / ingen homepage) skrev:

Vi er to piger der har om transvestitter i projektuge.. Ville bare spørge hvad du hed inden du blev pige og hed Marianne ?
og evt. ved hvilke sider der er rigtig gode til at hente information om ovenstående ^^ :)

2  Dato: 2006-02-11 17:55:44
Marianne Gottlieb ( ingen e-mail / http://users.cybercity.dk/~nmb1957) skrev:

Kære Sophie

Tak for din søde hilsen. Du har fået en hilsen fra mig i gæstebogen på din egen side. :o)

Knus
Marianne

1  Dato: 2006-02-08 08:41:52
Sophie Schröder ( sophie@aab38.dk / http://sophie-schroeder.dk) skrev:

Hej Marianne.
Tillykke med din gæstebog, jeg håber at du må få fornøjelse af den.

Kærlig hilsen

Sophie