Mariannes  hjemmeside...

På cykel i Værebro. Foto : Thomas Olesen ©

"Vær ikke bange for at tage et skridt, som måske kan synes lidt vovet.
Frygt hellere den dag, du ikke tør gøre forsøget...".

HEJ! Jeg hedder Marianne og er en pige der i 1953 blev født i en mandekrop. Jeg har levet på fuld tid som kvinde, siden nytår 1997/98, men måtte dog fra 2001 - 03 skifte mellem de to kønsroller dagligt for at kunne få et job, som sekretær på et sygehus..

Siden da har jeg levet på fuld tid som kvinde, da jeg ikke længere er tilknyttet arbejdsmarkedet. Nu er det bare et permanent kvindeliv. Jeg har ikke noget ønske om at få ændret på min krop i den anledning, da jeg idag har et godt og afklaret forhold til den krop jeg er født med, og synes ikke det vil gøre nogen forskel - for mit vedkommende - om jeg har det ene eller andet "mellem benene". Min elskede kone Gitte, ville også komme til at lide stærkt under, hvis jeg fik et fysisk kønsskifte.

Jeg har nu fået opfyldt et længe næret ønske om at mit pigenavn er blevet officielt, og det er endelig lykkedes. Derimod er mit CPR-nummer ikke ændret, så mit gule kort ser lidt "sjovt" ud. Men sådan er reglerne altså. Det er nok også meget praktisk, hvis jeg skulle blive indlagt en dag, så de ikke stiller en forkert diagnose, da der jo er fysiske forskelle, som kan spille ind på dette. Det kender jeg fra mit arbejde i sygehussektoren.

Læs meget mere på min hjemmeside, ved at klikke i menuen til venstre.

OBS!

Se mine auktioner på www.qxl.dk

Opdateret 12.april 2009 -  Optimeret til 1024x768 pixels og derover - MSI Explorer 4.0 - 8.0