Vores fotoalbum


Velkommen til vores lille fotoalbum, der består af lidt billeder fra vores hverdag og fest, som jeg håber viser noget om hvordan Gitte og jeg ser ud - hvem vi er, og hvordan vi bor...

Billederne er fra hele 2005, og lidt ind i 2006. De fleste hvor kun jeg er på, er taget af Gitte, og resten er taget af vores gode venner, og i enkelte tilfælde med selvudløser. God fornøjelse!


Lidt hygge på altanen Lidt hygge på altanen
Gitte holder meget af at sidde på altanen og hygge sig, når vejret er til det i sommerhalvåret.

Vi bruger altanen både til spisning og små kaffepauser. Her er jeg taget på fersk gerning, på vej til at hælde et krus kaffe ned.
Bytur På café

Vi tager ofte en tur til København sammen, og her har Gitte knipset mig på et hjørne med gamle, hyggelige huse. Det var kort før jul, og jeg fik smagt på årets snebajer fra Tuborg. Det er nu ellers sjældent jeg drikker alkohol, da jeg ikke synes det er særligt behageligt at blive "svimmel".
Fødselsdag - 1 Fødselsdag - 2
I Påsken fyldte Gitte og jeg tilsammen 100 år, og det blev fejret sammen med et par gode veninder. Her er det te, kaffe og lagkage der bliver nydt. Stadig fra vores 100 års dag: Jeg lavede også en lille middag til vores to veninder og os selv. Kylling med ris og salat.
Fødselsdag - 3 Fødselsdag - 4
I april måned fejrede jeg min 52-års dag under enkle former, med cacao og lagkage på Café Ernst i Bagsværd. Her fik jeg et gavekort til matas af GItte. Her er de ting vi sammen købte til mig for gavekortet.
Fotosession i elevatoren Frilandsmuseet
Her er jeg ved at tage et foto af Gitte, mens vi står i elevatoren. Vi holder meget af gamle ting og bygninger. Derfor var vi selvfølgelig også en tur på Frilandsmuseet i Sorgenfri.
Juleaften - 1 Juleaften - 2
Juleaften! Vi fik selvfølgelig andesteg med alt tilbehøret. Juleaften fik jeg bl.a. en spændende bog om jernbaner af Gitte. og GItte fik en masse dejligt tøj.
Kaffe - 1 Kaffe - 2
Jeg kommer tit ved traktørstedet i Holte Havn på mine cykelture, og denne dag havde jeg Gitte og Anette fra Taxhuset med, og selvfølgelig skulle vi have en cappuccino. Når vejret er godt, er det dejligt at sidde ved de udendørs borde i Holte Havn, med udsigt over Vejlesø.
Kaffe - 3 Kaffe - 4
Vi er i det hele taget et par rigtige kaffesøstre, og her er det på Nationalmuseets kaffe, jeg har hentet et par kopper kaffe til os med kage til. Her er vi havnet på Café Hovedtelegrafen, som ligger på Postmuseets tagetage, med udsigt over hele København.
Kaffe - 5 Kaffe - 6
Lige før jul, var vi på Reinh van Hauens Konditori i Store Kongensgade, hvor vi fik kaffe og julesmåkager. Er man rigtig kaffetørstig, og budgettet er lavt, er det også fint med et krus kaffe med en doughnut hos McDonald's. 
Malmö - 1 Malmö - 2
I foråret var vi i Skåne, for at jeg kunne købe nye sko i str. 45, hos King Size Sko i Arløv. (www.kingsizeskor.se)   Samme dag var vi også i Malmö, hvor jeg nød tulipanerne på Gustaf Adolfs Torv.
matas - 1 matas - 2
Jeg har en svaghed for matas-butikker, og her er det afdelingen i Store Kongensgade, jeg er på vej ind i. Det kunne jo også være de havde nogle gode tilbud hos matas i Virum. Det er et af de steder, hvor jeg ofte kommer forbi i sommerhalvåret på mine cykelture i Det Grønne Område.
(Et område bestående af Lyngby, Virum, Holte og Søllerød)
Midsommer - 1 Midsommer - 2
Nu er det blevet midsommer, og vi er på vej til bålfest ved Bagsværd Sø, sammen med en god ven. Vi er lige ved at drukne i mængden, men du kan nok kende os igen i forgrunden af billedet.  
mosen - 1 mosen - 2
Vi er meget glade for at kommme ud i naturen, og selv midt om vinteren kan vi finde på at tage kaffen med i mosen. Når der ligger sne, nøjes vi med at gå rundt i mosen og nyde det smukke landskab, selv om det kan blive lidt sent på eftermiddagen, hvor solen er gået ned.
mose - 3 mose - 4
Lige så snart sneen er væk, og foråret på vej, sidder vi igen med vores kaffe og brød. Så kom foråret, og jeg får en lille gyngetur i et skævt træ, som i løbet af sommeren bliver dækket af vækster.
mose - 5 mose - 6
Vores moser i nærheden af Værebro Park, hvor jeg bor, er en rigtig landlig idyl. Det er en rigtig dejlig oplevelse at gå i moserne ved Værebro Park. Smør- og Fedtmosen hedder de faktisk.
mose - 7 mose - 8
Så er det rigtig sommer og temperaturen er oppe på 29 C, så vi nyder det bare SÅ meget! Gitte stoppede op for at se på noget der lå på stien. Pas på! Her kommer en skummel skovtrold ud af junglen!
mose - 9 mose - 10
Her er vi kommet til Kagsmosen i Husum, hvor en af vore venner bor, og når vi besøger ham, ender det altid med en hyggelig gåtur i mosen. AV! - Der fik jeg en stor sten i sandalen!
Hareskov - 1 Hareskov - 2
Hareskoven er også et dejligt sted, og selv om det er køligt om foråret, har vi selvfølgelig(!) kaffen med... Vi skulle da lige stå model foran kameraet midt i alt det grønne.
Hareskov - 3 Hareskov - 4
Hareskoven er også dejlig om sommeren.  - og selvfølgelig havner vi igen på kaffebænken! 
Tivoli - 1 Tivoli - 2
Da sommeren kom, gav jeg en lille hyggelig middag på en restaurant i Tivoli.Her er vi ved hovedretten.  - og her det desserten jeg er igang med.
Tivoli - 3 Tivoli - 4
Vi var i Tivoli 5 gange i sommerens løb, og her er det på en dejlig lun dag.   Efter kaffen ved Det Kinesiske Tårn, er det tid til at rette på makeuppen. 
Tivoli - 5 Tivoli - 6
Vi var også i Tivoli et par aftener, hvor vi nød havens særlige stemningsskabende belysning   I december var vi igen i Tivoli, hvor vi skyndte os ind i varmen for at nyde en kop kaffe og et par æbleskiver.
Veterantog - 1 Veterantog - 2
Jeg er jo lidt af en "tog-tosse", og her er jeg havnet foran en såkaldt K-maskine ved remisen i Rungsted Kyst.   Bagefter kørte jeg hjem med et par gode venner i veterantoget til København H.
Veterantog - 3 Veterantog - 4
Dette er en af de gamle vogne fra Slangerupbanen, hvor Gitte og jeg er på vej til Farum. De er virkelig flot istandsat indvendigt de gamle vogne i veterantoget.
Gittes flytning - 1 Gittes flytning - 2
Nu er det GIttes flyttedag i 2006. Her forlader vi Taxhuset i Bagsværd for sidste gang. Det er hele botilbuddet der flytter med både beboere og personale til mere rummelige og moderne rammer i Høje Taastrups Kragehave-kvarter. Da vi om aftenen kom til Gittes nye hjem i Høje Taastrup, var de fleste af hendes ting allerede på plads, og vi blev modtaget af det gammelkendte personale.
Gittes flytning - 3 Gittes flytning - 4
Her er jeg på besøg hos Gitte på det nye botilbud i januar 2006.  På vej fra botilbuddet, til Høje Taastrup Station hvor bussen kører til Bagsværd, kommer man igennem det gamle Høje Taastrup, som er rigtigt hyggeligt.