Mine favoritlinks


Fra mit website, kan du naturligvis komme videre på WWW. Her kan du finde nogle af de web-sites jeg synes er vigtige og/eller interesante. Der er mange forskellige emner, og derfor har jeg lavet en kort beskrivelse af hvert enkelt link. Hele teksten fungerer som link.
Du er selvfølgelig også velkommen til at sende mig en mail hvis du har en ide til et link - eller har andet på hjerte.Foreninger for transpersoner

Patientforeningen For Transseksuelle.
Den bedste og mest aktive forening for transseksuelle og støttemedlemmer. Arbejder for at bedre på de forhold Transsexuelle har i Danmark.

Transseksualitet er ikke en sygdom, men alligevel behandler samfundet TS som syge mennesker, og de er underlagt en lov om kastraktion, som blev vedtaget i 1930'erne! Det er noget af det de arbejder med at få lavet om på, både gennem dialog med politikerne og gennem medierne.


TID's Website.
Transvestitforeningen I Danmark, er en af de største og mest åbne danske foreninger for Transvestitter, af enhver sexuel orientering. Man yder den nødvendige diskretion, der gør at man føler sig tryg i TID.
Siden har for nyligt fået ny webmaster: Birthe Musse, som har givet den et nyt design. TID er og har længe været en meget handlekraftig forening, som gør et stort arbejde med oplysning i medierne og ved arrangementer som Kulturnatten i København.


FPE-S i Sverige.
Transvestitforeningen FPE-S i Sverige er åben for både TV'er og TS'er, uanset sexuel orientering. Foreningen har for nyligt taget et hop ind i nutiden, med moderne vedtægter, og et mødeprogram over hele Sverige, hvor danske medlemmer af TID, PFT og FPE-NE er velkomne.


FPE-N i Norge.
Transvestitforeningen FPE-N i Norge er åben for både TV'er og TS'er, uanset sexuel orientering, og er en fuldt nutidig forening med gode arrangementer, både i form af møder og weekendtræffer.


Sex og Samfund.
The Danish Family Planning Association, Sex og Samfund, der arbejder for at udbrede kendskabet til prævention, både i Danmark og i Den Tredie Verden.
Arbejder endvidere for sexuel tolerance, uanset hvilken (lovlig) sexualitet man har.


Transpersoners private hjemmesider


Sophie's Website.
Sophie er også TS, og fortæller åbent og ærligt om sig selv på denne side, som også er åben for andre transpersoners indlæg og erfaringer.


Sussanna Marques.
Sussanna Marques har lavet en liste over hjemmesider for alle de transpersoner, der har hjemme på GeoCities Server.


Mødesteder og lignende for transpersoner

Butterfly Club.
Gå på natklub den første fredag hver måned, på Never Mind. Rebecca og Jannis fra TID står bag arrangementet "Butterfly Club" for transpersoner, og folk der holder af os. Det kan varmt anbefales til dem der kan lide natklubber, da de har det rigtigt sjovt og hyggeligt derinde.


Varer for transpersoner og andre dejlige kvinder

Oriflames kosmetikklub.
Som navnet siger, er det en postordreforretning der er kendt for udmærkede kosmetikprodukter og god kundeservice. Bl.a. en make-up rådgivning for Oriflames egne kunder.


Websteder om frimærker og posthistorie

DFF's Website.
Som frimærkesamler er jeg naturligvis medlem af Dansk Filatelist Forbund.
Her er masser af links til frimærkeklubber og andre filatelister (frimærkesamlere).


Post Danmark.
På Post Danmarks website kan man se alle de danske frimærker der er til salg hos postvæsenet, du kan bestille dem på stedet, og betale med f.eks. Dankort.


Post og Telemuseet.
Post og Telemuseets hjemmeside er et kig værd, hvis du kan lide posthistorie etc.


Websteder om jernbaner

DJK's Website.
Jo - minsandten interesserer jeg mig også for jernbaner, og er medlem af Dansk Jernbaneklub. Her finder du nyt om arrangementer og udflugter.


NSJV's Website.
Nordsjællands Veterantog er en anden jernbaneklub, der har en del kørsel og andre aktiviteter i Nordsjælland. Her finder du nyt om arrangementer og udflugter.


Railfan Europe.
Her kan du finde fotos af næsten alle lokomotiver i Europa og interessante links.


DSB.
DSB's hjemmeside er ikke bare køreplaner og billetpriser, men har også et "univers" for trainspotters, hvor man kan finde oplysninger om det rullende materiel, og en masse billeder. Her kan du hente et flot togbillede til dit skrivebord.


Banen.
Dette er et uafhængigt jernbane- og modelbaneblad, der udkommer 6 gange om året og bl.a. fortæller hvorfor det er så vigtigt, at man ikke blander materiel fra forskellige epoker på sin modelbane.


Tegneserie om jernbaner.
Kan du lide humor om jernbaner og modelbaner, er det en god ide at checke Erik Sansom's lille tegneserie "Toytrunkrailroad" - eller "Tøffe og Tilde" som den hedder på dansk.


Fr. Gottliebs lille togside.
Min egen hjemmeside om jernbaner, som er en af mine store interesser. Det er de rigtige tog der har min interesse, hvorimod modelbaner ikke siger mig helt så meget.
På siden har jeg samlet en række af mine bedste togfotos.


Mine øvrige websteder

Mit afgangsprojekt på MMI.
Her har du mulighed for at se mit afgangsprojekt fra mit WEB-design kursus på MultiMedieInstituttet. Det blev færdigt d. 1/7 99. Nærværende website er lavet i nogenlunde samme stil som mit afgangsprojekt. Jeg har desværre ikke fulgt så meget med i udviklingen indenfor webdesign i de efterfølgende tid, så jeg har lavet mine hjemmesider så tidløse som muligt, og rent teknisk kan de køre i ældre browsere.